Watersport GPS volgsysteem

Een boot is een gemakkelijk en populair doelwit voor het dievengilde. Jaarlijks worden ruim twaalfhonderd boten en 2100 buitenboordmotoren gestolen, daarom is permanente beveiliging tegen diefstal belangrijk! En niet alleen diefstal van de boot is een risico, ook buitenboordmotoren worden veel gestolen. Onze GPS Track en Trace systemen bieden de oplossing. Je weet altijd waar de boot is en wordt direct gewaarschuwd zodra deze de haven verlaat. Zonder duur abonnement en met wereldwijde dekking.

Waterdicht Track en Trace systeem

Bij gebruik in een boot is een waterdichte GPS tracker een absolute eis. Onze GPS Track en Trace systemen hebben een waterdichte behuizing en een interne batterij.

Watersport track en trace systeem

Boot beveiliging

Naast het lokaliseren van boten is het Track en Trace systeem ook zeer geschikt voor het beveiligen van je boot. Probeert men het systeem onklaar te maken, het signaal te verstoren of het vaartuig te verplaatsen zonder dat het contact is ingeschakeld, dan word je automatisch op de hoogte gesteld. In een online account heb je tevens de mogelijkheid om virtuele hekwerken in te stellen. Zodra je boot het hekwerk doorbreekt, ontvang je per e-mail of sms een alarmmelding.

Zonder abonnement

Watersport GPS volgsysteem zonder duur abonnement. Bij Heijtec zit je niet vast aan langdurige contracten. De eerste 6 maanden kun je gratis gebruik maken van Trackguard en de online software. Hierna wordt er niet stilzwijgend verlengd, maar kies je zelf of je wilt verlengen en welke jaarlicentie op je wensen aansluit. Grenzeloze communicatie en geen dure verassingen!

Eigen stroomvoorziening

Heeft je boot geen of een beperkte eigen stroomvoorziening, dan is ons draadloze GPS Track en Trace systeem ideaal. Dit systeem gaat bij normaal gebruik 3 jaar mee. Voor boten die wel een 12 volts stroomvoorziening hebben, houdt het Track en Trace systeem de accuspanning op afstand in de gaten. Je krijgt een melding wanneer de accu stuk is of de spanning te laag is. Het zal dus nooit voorkomen dat je op een zondagmiddag voor niets naar de boot rijdt. Vaarplezier verzekerd!

Online beheer

Na de installatie van het Track en Trace systeem in het vaartuig werk je volledig online via een persoonlijk account. Hiervoor hoef je geen software te installeren, je simpelweg gewoon in via onze website. Via het account ontvang je actuele locaties en kun je de instellingen van het Track en Trace systeem bepalen, zoals een virtueel hekwerk om de ligplaats. Updates voor de GPS tracker in de boot voeren we op afstand uit, je hoeft hiervoor dus niet terug naar uw dealer.

Watersport GPS volgsysteem nodig?

Bestel de GPS tracker direct in onze webshop