Track & Trace beveiliging

Je eigendommen zijn waardevol voor je. Met onze GPS Track en Trace systemen kun je ze vinden, volgen en beveiligen. Of het nu gaat om het beveiligen van een auto, motor, scooter, boot, landbouwvoertuig, container, lading of machines, Heijtec levert een passende Track en Trace oplossing.

Automotive GPS track en trace

Automotive

Met geavanceerde Track en Trace systemen wordt het beveiligen van auto’s tegen diefstal, het registreren van kilometers of het oplossen van logistieke uitdagingen een kleine moeite. De Track en Trace systemen werken zonder duur en langlopend abonnement, zijn gemakkelijk te monteren en bevatten een krachtige gps ontvanger. Door de uitgebreide online software biedt het optimale voertuigbeveiliging.

Meer informatie
Track en Trace voor boten

Watersport

De ultieme beveiliging door middel van een professioneel Track en Trace systeem, speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de watersport en zonder duur abonnement. Het Track en Trace systeem heeft een waterdichte, schok- en temperatuur bestendige behuizing zodat deze nagenoeg overal op de boot geplaatst kan worden. De bedrade volgsystemen zijn tevens te koppelen aan externe sensoren, bijvoorbeeld bilgewater sensoren of een alarmsysteem

Meer informatie
Heavy duty track en trace systemen

Heavy duty

Het Heavy duty Track en Trace systeem is uitermate geschikt voor het beveiligen van materiaal in de landbouw, bouw en transportsector. Het Track en Trace systeem heeft een waterdichte, schok- en temperatuur bestendige behuizing. Door de interne stroomvoorziening is het systeem ook geschikt voor het beveiligen van objecten zonder eigen stroomvoorziening.

Meer informatie
Motor / scooter GPS track en trace systeem

Motor

Een motor, brommer of scooter staat hoog op het verlanglijstje van het dievengilde. Ze zijn eenvoudig te stelen en snel door te verkopen. Met sloten en alarmsystemen kan men de veiligheid verhogen, maar de reactie op het alarm komt voor de gemakkelijk te verplaatsen tweewieler vaak te laat. Om je motor, brommer of scooter optimaal in de gaten te houden, is een GPS Track en Trace systeem de meest effectieve manier van beveiligen.

Meer informatie
Track en Trace voor campers en caravans

Camper en caravan

De diefstalcijfers onder campers en caravans zijn flink aan het stijgen. Heijtec biedt de mogelijkheid om kostbare bezittingen op een betaalbare manier te beveiligen. Beveilig camper of caravan tegen diefstal, registreer gereden routes en bewaak de kampeerplek of stalling met een betrouwbaar GPS Track en Trace systeem. Het volgsysteem heeft werelddekking, is veilig en werkt zonder duur abonnement!

Meer informatie
Asset track en trace systeem

Asset tracking

Het traceren van assets is belangrijk in industriële en andere bedrijfsomgevingen. Automatisering van het beheer van de infrastructuur levert tastbare resultaten op. Met onze Track en Trace oplossingen weet een organisatie 24 uur per dag, 7 dagen per week automatisch waar de bedrijfsmiddelen zich bevinden. De GPS trackers zijn waterdicht, schok- en temperatuurbestendig en uitgerust met een interne stroomvoorziening.

Meer informatie