Kilometerregistratie

Wanneer je in het bezit bent van een auto van de zaak, en het voertuig niet privé gebruikt, dien je een sluitende kilometerregistratie aan de belastingdienst te kunnen overleggen om bijtelling te voorkomen. Wanneer je zakelijke kilometers declareert aan je bedrijf kan het bijhouden van de zakelijke ritten veel tijd in beslag nemen. Met een Track en Trace systeem wordt het voeren van een sluitende kilometer administratie een makkelijke en snelle handeling waarbij je niet hoeft stil te staan!

RRS normenkader

Belastingdienst logoBegin 2012 is het RRS normenkader gepubliceerd. Dit houdt een aantal eisen in waaraan een goedgekeurd kilometerregistratie systeem dient te voldoen. De kilometerregistratie in het RRS Track en Trace systeem voldoet aan alle eisen zoals gesteld in het RRS normenkader. Ook wanneer de overheid besluit de gestaffelde bijtelling in te voeren, zul je een sluitende kilometeradministratie kunnen inleveren bij de belastingdienst!


RRS Track en Trace

Het registreren van afgelegde kilometers en het bewaken van je voertuig was nog nooit zo eenvoudig en compleet. Het Track & Trace kilometerregistratie systeem voldoet aan alle eisen, gesteld door de Nederlandse Belastingdienst. Het is door de geïntegreerde bewegingssensor het meest gebruiksvriendelijke online kilometerregistratiesysteem op de Europese markt.

Kilometerregistratie - Online software

Kilometerregistratie zonder duur abonnement

Met de Trackguard 1 zit u niet vast aan een duur abonnement. Een voordelige jaarlicentie geeft u onbeperkt toegang tot het systeem. Door middel van het verzenden van locaties naar uw online portal op basis van GPRS bespaart u jaarlijks fikse kosten.

Anti diefstal & kilometerregistratie in één systeem

Naast de kilometerregistratie is  Trackguard 1 uitgerust met zeer geavanceerde GPS beveiliging en traceer opties. Hiermee word je gealarmeerd bij diefstal van je voertuig en kun je middels ‘een druk op de knop’ de huidige locatie van het voertuig opvragen.

Diefstal- en sabotagealarm

Probeert men het systeem onklaar te maken, het signaal te verstoren of je voertuig te verplaatsen zonder dat het contact is ingeschakeld, dan weet je het direct.

Virtueel hekwerk

Bepaal via een persoonlijk online account in welke zone je eigendommen zich mogen bevinden. Zodra het voertuig zich buiten de bepaalde zone bevindt, ontvang je een alarmmelding en kkun je zien waar het voertuig op dat moment is.

Heijtec Trackguard Track en Trace systeem
Online GPS kilometerregistratie software

Online Track & Trace software

De Trackguard RRS tracker maakt gebruik van webbased software. Door in te loggen in de portal kun je altijd kijken waar het voertuig zich bevindt. Het installeren van software is niet nodig, dus je kunt de gegevens inzien met iedere willekeurige computer, smartphone of tablet.

Kilometeradministratie exporteren

Via de online software exporteer je eenvoudig de kilometeradministratie naar Excel. Op deze manier bepaal je zelf hoe je je kilometerregistratie wilt aanleveren en hoe je de administratie wilt archiveren.

Kilometerregistratie aanpassen

Heeft u een fout gemaakt? Wilt u achteraf wijzigingen aanbrengen in uw kilometerregistratie? Dat is geen probleem, dat kan gewoon. U kunt ritten verwijderen, toevoegen of bewerken en gegevens aanpassen. U kunt uw kilometerregistratie eenvoudig sluitend maken!

Automatisch ritten registreren?

Vraag naar de mogelijkheden