Heavy Duty GPS Volgsystemen

Diefstal van voertuigen en machines komt op grote schaal voor. Je wil je materieel dan ook goed beveiligen tegen diefstal. Aan het einde van de dag blijft het materieel vaak onbeheerd achter, om er de volgende ochtend weer mee aan de slag te gaan. Met onze Track en Trace systemen slaapt men een stuk geruster!

Heavy duty materieel wordt gekenmerkt door zware belasting en toepassing in verschillende weersomstandigheden en terreinen. Onze Track en Trace systemen hebben een slagvaste en waterdichte (ip67) behuizing waarbij gelet is op trillingsbestendigheid, grote temperatuurverschillen en een sterke GPS ontvanger voor toepassingen in objecten die van hoofdzakelijk metalen delen zijn gemaakt. Het GPS volgsysteem is beschikbaar in draadloze en bedrade versies.

GPS Track en Trace voor landbouw, bouw, industrie en transport

Diefstal- en sabotagebeveiliging

Wanneer men het systeem onklaar probeert te maken, het signaal verstoort of het voertuig verplaatst zonder dat het contact is ingeschakeld, dan wordt de gebruiker automatisch op de hoogte gesteld. In een persoonlijk online account heb je tevens de mogelijkheid om virtuele hekwerken in te stellen. Zodra het object het hekwerk doorbreekt, ontvang je een alarmmelding.

Brandstofdiefstal

Diefstal van brandstof komt steeds vaker voor. Dit kan men voorkomen met onze GPS Track en Trace systemen. We bieden namelijk ook de mogelijkheid om op afstand de tankinhoud te monitoren. Ontvang direct een alarmmelding wanneer de tank leegloopt.

Online beheer

Na de installatie van het Track en Trace systeem werk je volledig online via een persoonlijk account. In één oogopslag zien waar het materieel zich bevindt. Zonder installatie van software, je logt gewoon in via onze website. Via het account ontvang je actuele locaties en kun je de instellingen van het Track en Trace systeem bepalen.

Bedraad of draadloos

Heijtec levert o.a. Track en Trace systemen die aangesloten dienen te worden op een 12v of 24v spanningsbron. Voor objecten zonder accu leveren we Track en Trace units met interne stroomvoorziening die bij normaal gebruik 3 jaar mee gaan. Deze GPS trackers zijn tevens eenvoudig te plaatsen en snel over te zetten in een ander te volgen of te bewaken object.

Heavy duty Volgsystemen direct nodig?

Eenvoudig en snel besteld via onze webshop!

Trekker met GPS track en trace systeem

Landbouw

Beveilig uw landbouwapparatuur met een Track en Trace systeem. Volg trekkers of ander LMB materieel online met een smartphone, tablet of PC. Ook diefstalgevoelige apparatuur zonder spanningsbron, zoals karren, voermengwagens en maaiers zijn te volgen met onze draadloze Track en Trace systemen.

Grondverzet

Laten jullie voertuigen en machines onbeheerd achter? Laat onze Track en Trace systemen 24/7 een oogje in het zeil houden. Beveilig shovels, graafmachines, bulldozers, walsen en ander GWW materieel met een GPS volgsysteem.

Graafmachine met GPS volgsysteem
Kraan met GPS volgsysteem

Bouw

Beveilig bouwapparatuur met een Track en Trace systeem. Volg machines online met een smartphone, tablet of PC. Ook apparatuur zonder spanningsbron is te volgen met onze draadloze Track en Trace systemen.

Transport

Beveilig en beheer wagenparken met onze GPS Track en Trace systemen. Door de externe aansluitmogelijkheden zijn onze Track en Trace systemen ook in te schakelen voor bijvoorbeeld het monitoren van koelwagens.

Track en Trace systemen voor de Transport sector
Aanhanger en trailer GPS beveiliging

Aanhangers & Trailers

Een interne accu die bij normaal gebruik 3 jaar meegaat en een IP67 stof- en waterdichte behuizing maken ons draadloze Track en Trace systeem uitermate geschikt voor aanhangers en trailers.

Industrie

Naast het beveiligen van machines en voertuigen zijn onze draadloze Track en Trace systemen ook zeer geschikt voor asset tracking. Bescherm en monitor goederen en leveringen.

Heftruck GPS track en trace volgsysteem

Start met de beveiliging van kostbaar materieel

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden