Automotive GPS Volgsysteem

Met een Automotive GPS Track en Trace systeem van Heijtec kun je auto’s vinden, volgen en beveiligen. De locatie van de auto wordt automatisch zichtbaar in een persoonlijk online account. Een betrouwbaar en kwalitatief Track en Trace systeem, zonder duur abonnement en met werelddekking. Ervaar zelf de voordelen van een GPS Track en Trace systeem in je auto.

In Nederland worden jaarlijks meer dan 34.000 voertuigen gestolen! Slechts 22% hiervan wordt teruggevonden. In dit geval biedt een Track en Trace systeem met diefstal- en sabotagebeveiliging de enige oplossing!

Auto track en trace systeem

Zonder abonnement

Track en Trace voertuigvolgsysteem zonder duur abonnement. Bij Heijtec zit je niet vast aan langdurige contracten! De eerste 6 maanden kun je gratis gebruik maken van het Track & Trace systeem en de online software. Hierna wordt er niet stilzwijgend verlengd, maar kies je zelf of je wilt verlengen en jaarlicentie op jouw wensen aansluit. Grenzeloze communicatie en geen dure verassingen!

Auto online beheren

Na de installatie van het Track en Trace systeem in de auto werk je volledig online via een persoonlijk online account. Hiervoor hoef je niets te installeren, je logt simpelweg in via onze website. Via het account ontvang je actuele locaties en kun je de instellingen van het Track en Trace systeem bepalen. Updates voor de GPS tracker in de auto voeren we op afstand uit, zodat je niet terug hoeft naar de garage.

Auto beveiliging

Naast het lokaliseren is het Track en Trace systeem ook zeer geschikt voor het beveiligen van je auto. Probeert men het systeem onklaar te maken, het signaal te verstoren of het voertuig te verplaatsen zonder dat het contact is ingeschakeld, dan word je automatisch op de hoogte gesteld. In je online account heb je tevens de mogelijkheid om virtuele hekwerken in te stellen. Zodra het voertuig het hekwerk doorbreekt, ontvang je per e-mail of sms een alarmmelding.

Bedraad of draadloos

Heijtec levert Track en Trace systemen die aangesloten dienen te worden op een externe 12v of 24v spanningsbron, zoals de accu van een auto. Wil je voor een korte periode volgen en beveiligen zonder ingewikkelde installatie? Dan is een draadloos GPS Track en Trace systeem de oplossing. Eenvoudig te plaatsen en snel over te zetten in iedere andere auto die je wilt volgen of bewaken.

Kilometerregistratie

Een sluitende kilometeradministratie bijhouden is vaak nog een flinke klus en een foutje is zo gemaakt. Het registreren van de afgelegde kilometers en het bewaken van het voertuig was nog nooit zo eenvoudig en compleet, als met een GPS kilometerregistratiesysteem.

Wagenparkbeheer

Voorkom achterstallig onderhoud, bespaar op brandstof en autokosten door inzicht in het wagenpark. Of het nu om een klein of een groot wagenpark gaat, met de informatie die je in je online account terugvindt kun je het wagenpark efficiënter inzetten.

Start met het 24/7 bewaken van je voertuigen

Automotive GPS Track & Trace systeem direct bestellen