Inloggen Track & Trace systeem

Inloggen of een nieuwe account aanmaken voor uw Heijtec Track & Trace systeem kan via myheijtec.comTrack & Trace

Een GPS Track en Trace systeem is een volgsysteem waarmee je op afstand objecten kunt volgen en beveiligen. GPS Track en Trace systemen zijn toepasbaar in voertuigen, vaartuigen, materieel en personen. Heijtec levert bedrade GPS trackers, maar ook draadloze systemen waardoor een externe spanningsbron overbodig is.

Hoe werkt een GPS Track en Trace systeem?

Het volgen van mobiele objecten is volledig op afstand te beheren via een online account. Zodra het GPS Track en Trace systeem is geplaatst, kun je altijd en overal via internet bij je gegevens. Met behulp van GPS (satellieten), GNSS (satellieten) en GPRS (mobiele netwerk) worden de posities van de objecten die je volgt bepaald. Het Track en Trace systeem maakt verbinding met het internet en verstuurd de data naar ons softwareplatform, zodat jij het online kunt bekijken.


Beveiliging

Laat je waardevolle eigendommen 24/7 bewaken door een Track en Trace systeem met diefstal- en sabotagebeveiliging. De volgsystemen zijn eenvoudig in te bouwen, maar lastig te ontdekken en uit te schakelen.

Meer informatie

Kilometerregistratie

Het registreren van afgelegde kilometers en het bewaken van je voertuig was nog nooit zo eenvoudig en compleet. De Trackguard 1 voldoet aan de laatste eisen, gesteld door de Nederlandse Belastingdienst.

Meer informatie

Maatwerk

Heijtec biedt voor elk type object of voertuig een passende hard- en software oplossing. Met onze GPS Track en Trace systemen ben je verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

Offerte aanvragen

Volgsysteem toepassingen

Wat is Trackguard?

Trackguard is een innovatief GPS Track & Trace systeem verkrijgbaar in twee varianten; Trackguard 2 (draadloos) en Trackguard 1 (12/24v aansluiting).