Beveiliging & Veiligheid

Beveiliging

Zorg dat je het dievengilde één of meerdere stappen voor blijft! Doelgerichte en innovatieve oplossingen maakt Heijtec een betrouwbare partner voor de beveiliging van je waardevolle bezittingen.

Zero Tolerance Alarmsysteem

Zero Tolerance

Met Zero Tolerance alarmsystemen bied je optimale weerstand tegen het dievengilde. Beveilig auto, camper, boot, motor of aanhanger individueel met het Zero Tolerance.

Meerdere objecten in één keer beveiligen?

De Minibox is uitermate geschikt voor de beveiliging van meerdere mobiele objecten zoals aanhangers, voertuigen, boten, machines, betonmolens, aggregaten en gereedschap. Je lust simpelweg de waterdichte beveiligingskabel door je bezit heen. Kortsluiten, doorknippen of andere sabotagepogingen activeert direct het alarm.

Minibox alarmsysteem

Veiligheid

Brand komt vaker voor dan diefstal. Loop niet achter de feiten aan! Heijtec voorziet jou en je voer- of vaartuig van de juiste veiligheidsvoorzieningen.

Prymos brandblusser

Prymos Brandblussers

Deze nieuwe generatie brandblussers zijn lichtgewicht, zeer handzaam en leveren dezelfde prestaties als een grote brandblusser, maar veel gebruiksvriendelijker. De Prymos brandblussers werken namelijk hetzelfde als een normale spuitbus.

✓ NCP / KIWA goedgekeurd
✓ Micro-fog technologie (MFT®)
✓ Kleinste NL goedgekeurde schuimblusser
✓ Blust met schuim, nagenoeg geen nevenschade
✓ ± 3 jaar houdbaar zonder keuring
✓ Afmeting: 75 x 280 mm (diameter x hoogte)
✓ Biologisch afbreekbaar
✓ Recyclebaar

Onderhoud en keuringsvrij

De Prymos brandblussers zijn onderhoudsvrij en hoeven niet gekeurd te worden. De blussers hebben een houdbaarheid van 3 jaar. Wanneer de houdbaarheidsdatum verstreken is zal de blusser nog jaren blijven werken. Prymos kan de werking echter uitsluitend tot de houdbaarheidsdatum garanderen.