Track en trace systeem voor auto's

Heijtec Serviceguard

De Heijtec Serviceguard is een geavanceerd telematica systeem waarbij OBD2 voertuigdiagnose en GPS Track & Trace gecombineerd wordt. Hierdoor bent u, naast de standaard Track & Trace functionaliteit, in staat om op afstand een diagnose te stellen van het voertuig.

SKU: serviceguard Categorie: Tags: , , , ,

Productbeschrijving

Met de Heijtec Serviceguard weet u altijd waar uw voertuigen zijn. De Serviceguard is gekoppeld aan online fleetmanagement software waardoor u vanaf elke locatie ter wereld, op elke willekeurige computer, smartphone of tablet kan inloggen om te controleren wat de status is en waar uw voertuigen zich bevinden.

OBD2 diagnose op afstand

Vanaf het moment dat een Serviceguard is aangebracht, is het mogelijk de auto continu te monitoren. Zo kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd. U wordt geattendeerd op foutcodes en servicemeldingen, waardoor u sneller kunt reageren.

– Foutcodes (DTC)
– Motorstoringslampje (MIL)
– Voertuig identificatienummer (VIN)
– Brandstofverbruik
– Snelheid
– Motortoerental
– Afstandsstatistieken
– Koelvloeistof- en olietemperatuur
– Accuspanning

Diefstalbeveiliging

De Heijtec Serviceguard is naast lokaliseren ook zeer geschikt voor beveiliging! Probeert men het systeem onklaar te maken, het signaal te verstoren of uw eigendom te verplaatsen zonder dat het contact is ingeschakeld, dan wordt u automatisch op de hoogte gesteld. In de online software heeft u tevens de mogelijkheid om virtuele hekwerken in te stellen. Zodra uw auto het hekwerk doorbreekt, ontvangt u een alarmmelding.

Kilometerregistratie

De Serviceguard houdt automatisch de afgelegde kilometers bij en voldoet aan de eisen van de Nederlandse belastingdienst. Via de online software kunt u gemakkelijk de rapportages bekijken en downloaden.

Extra informatie

Afmetingen

48 x 25 x 48 mm

Spanningsbereik

8-32V

Backup batterij

Intern: 250 mAh

Bewegingssensor

3-assig

GPS

U-blox chipset – 56 kanaals

GSM

Quadband GSM/GPRS 850/900/1800/1900 MHz

Ingangen

OBD2 aansluiting

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Heijtec Serviceguard”